Service staat bij ons team hoog in het vaandel, maar wat bedoelen wij nou eigenlijk met service?  

Bij ons is uw fiets in goed handen. Daarom is onze moderne werkplaats ook uitgerust met de meest nieuwe uitleesapparatuur en gereedschap zodat wij bijna elke fiets en E-bike UP-TO-DATE kunnen houden. Bijna elk merk en type fiets is dan ook van harte welkom in onze werkplaats. Alles is te maken of te vervangen. Gespecialiseerde monteurs verzorgen een op maat gemaakte servicebeurt zodat u weer op weg kunt met uw fiets. Bij hoge reparatiekosten wordt er vooraf overlegd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Zowel snelle kleine reparaties tot grote onderhoudsbeurten voeren wij voor u uit. Moet uw fiets een nachtje bij ons logeren, dan staat hij altijd verwarmd en droog en natuurlijk hebben wij voor u een gratis leenfiets ter beschikking. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via ons telefoonnummer 013 - 591 35 67 of stuur een e-mail naar info@jvanraaktweewielers.nl. Als u de fiets brengt op de geplande datum dan zullen wij altijd mogelijk de reparatie binnen die dag uitvoeren. Dat noem ik nog eens service!

Onze service gaat nog veel verder dan dat.  

Zo hebben wij een mooie moderne showroom vol met nieuwe fietsen van al onze merken. Kom gerust eens binnen om uw droomfiets te bekijken en een testrit te maken. Wij zullen u helpen om de juiste keuze te nemen. Eerlijk en deskundig advies is belangrijk want een fiets moet bij u passen! Toch liever een gebruikte fiets? Wij verkrijgen al onze gebruikte fietsen door middel van inruil. Wij kopen dus geen fietsen op. Elke gebruikte fiets word piekfijn uitgeleverd. 

Is het voor u simpelweg niet mogelijk om uw fiets te komen brengen of ophalen? In overleg met u kunnen wij de fiets ophalen en brengen. Wij rijden in de gemeente Hilvarenbeek tegen een kleine vergoeding want een defecte fiets is al vervelend genoeg! 

Verzekering of fietslease kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken daarom samen met Enra verzekeringen, Lease a Bike en FiscFree. Om u te ontlasten regelen wij alles voor u.

E-mailen
Bellen
Instagram